Loopbaanadvies

Loopbaanadvies
in één dag

Plan een afspraak
€399 · 7 uur coaching · 1 dag · locatie: Gouda

Voor iedereen die een loopbaanadvies
wilt in één dag

Je wilt antwoord op de vraag welk soort werk, ideale rol, loopbaan en organisatie er nu het beste bij jou zou passen. En je wilt dit antwoord snel hebben - oftwel, je hebt geen zin in een uitgebreid traject. Kies dan voor ons loopbaanadvies in één dag, waarbij je onder begeleiding van een ervaren loopbaanbegeleider 7 uur lang intensief aan de slag gaat met de vraag wat er het beste bij jou past.

Kenmerken

Doe de MBTI en
vergroot je zelfinzicht

Doe het MBTI assessment en krijg inzicht in jouw persoonlijkheidstype. Vergroot daarmee je zelfinzicht en krijg een beter begrip van jouw werkvoorkeuren, valkuilen en natuurlijke talenten.

Begrijp wat voor
werk er bij jou past

Krijg een beeld van het soort rol, werk, loopbaan en organisatie die goed bij jou past als persoon. Hierbij kijken we ook naar je werkervaring, interesses en vooropleiding.

“Ik heb als professional weinig tijd om aan loopbaancoaching te doen. Het loopbaanadvies in één dag bij Individuals was voor mij dan ook de ideale oplossing om toch meer inzicht te kunnen krijgen in mijn werkstijl en beste passende baan.”

Karen Staate, Sales Manager

Programma

Het programma bij loopbaanadvies
in één dag ziet er als volgt uit.

1

Ochtendsessie.
De ochtend staat volledig in het teken van het bepalen van jouw persoonlijkheidstype en daarmee het vergroten van jouw zelfinzicht. Hiervoor gebruiken wij het MBTI® assessment. Dit assessment bestaat uit het invullen van een vragenlijst en een uitgebreid feedbackgesprek. Op basis van de uitkomst van dit feedbackgesprek en de resultaten uit de vragenlijst kunnen we onze middagsessie aanvangen voor de matching.

2

Middagsessie.
Tijdens de middagsessie gaan we, op basis van de informatie van de ochtendsessie, aan de slag met het matchen met van persoonlijkheidstype, werkstijl, interesses, werkervaring en vooropleiding en interesses aan de beste passende rol, baan, organisatie en loopbaanrichting.


Rapportage.
Het loopbaanadvies wordt uitgewerkt in een rapportage met daarin informatie over jouw persoonlijkheidstype, werkstijl en best-passende rol.

Plan een afspraak