Loopbaancoaching

Wij helpen je een loopbaan te kiezen die echt bij je past.

Loopbaancoaching
waarbij jij écht centraal staat.

Heb jij het gevoel dat je niet verder komt in je huidige baan? Dat je een punt hebt bereikt waarbij je je afvraagt: is dit het? Of misschien wil je je juist in je huidige baan, bij je huidige werkgever ontwikkelen. Onze diensten op het gebied van loopbaanontwikkeling zijn er op gericht om jou dat belangrijke ijkpunt in je carrière te geven om daarmee die belangrijke volgende stap nu echt goed te kunnen zetten.

Onze loopbaantools

MBTI® Assessment

Het MBTI® staat voor Myers-Briggs Type Indicator en gebruiken we om jouw persoonlijkheidstype, en daarmee ook jouw specifieke leerstijl, te kunnen vastellen. Het proces van typebepaling biedt ons de mogelijkheid een goed startpunt te creeren bij het zoeken naar de studie echt bij jou - als persoon - past. Individuals is officieel gecertificeerd en gelicenseerd om het MBTI®-instrument af te nemen en de resultaten te interpreteren. Het MBTI® Assessment bestaat uit een vragenlijst, een feedbackgesprek (van 3 uur) en een profielrapport.

CompetentieScan

De CompetentieScan is de in ons eigen beheer ontwikkelde ‘competentietest’ die net als de MBTI® wordt gebruikt in de eerste fase van onze loopbaanbegeleiding. Daar waar de MBTI® antwoord geeft op de vraag ‘Wie ben ik?’ beanwoordt de CompetentieScan de vraag ‘Wat kan ik?’. Dit in termen van competenties. Deze competenties worden vervolgens gelinkt aan de informatie over functies en beroepen zoals opgenomen in onze BeroepenDatabase. De CompetentieScan is daarmee het verbindingsstuk tussen jouw persoonlijkheidstype, jouw competenties en wat voor loopbaanrichting er goed je zou kunnen passen.

BeroepenDatabase

Voor de diensten op het gebied van loopbaancoaching en re-integratie maken we voor de tweede fase van onze loopbaanbegeleiding (exploratie/oriëntatie) gebruik van een in eigen beheer ontwikkelde uitgebreide BeroepenDatabase met uitgebreide informatie over ruim 1.100 beroepen. Voor elk van deze beroepen is een beroepscompetentieprofiel opgesteld dat overeenkomt met de items die gemeten worden op onze eigen CompetentieScan.

Ervaren en betrokken
studiekeuzeadviseurs

Fieke Meijer
Fieke Meijer

Loopbaanbegeleider

Fieke Meijer
Eelco Meijer

Loopbaanbegeleider