Over ons

Missie

Individuals biedt een antwoord op maatschappelijk en economische vraagstukken rond arbeidsparticipatie, studiekeuzeproblematiek en re-integratie door het aanbieden van kwalitatieve loopbaanoriëntatie- en begeleiding tegen een laag tarief. En daarmee loopbaanbegeleiding bereikbaar en haalbaar te maken voor grote groepen jongeren, professionals en werkzoekenden. Het doel: iedereen zo veel als mogelijk op zijn of haar plek zien te krijgen, door uit te gaan van iemands competenties, maar vooral van iemands persoonlijkheidstype.

Onze aanpak

Het fundament van de dienstverlening van Individuals zit hem in het gebruik van een aantal krachtige loopbaantools én de toepassing van een psychometrisch instrument, de Myers Briggs Type Indicator® (MBTI). MBTI® is het meest gebruikte persoonlijkheidsmodel ter wereld. Uniek in Nederland is dat Individuals het volledige en officiële assessment nu ook beschikbaar heeft weten te maken voor jongeren, werkzoekenden en professionals voor wie het assessment nog niet bekend is en/of financieel niet haalbaar is. Ook uniek, en niet alleen in Nederland, is de zeer gedetailleerde koppeling van het MBTI®-Instrument met best-passende beroepen, loopbaanrichtingen, studierichtingen en zelfs specifieke opleidingen.

Onze mensen

Eelco Meijer

Eelco heeft Indivuals opgezet, bedacht en vorm gegeven vanuit het idee dat een hoop mensen, jong en oud, niet altijd even goed in staat zijn door het enorme bos aan keuzes de bomen te zien. Met een Master in Bedrijfskunde en met een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling, helpt hij jou graag verder in je carrière, in je loopbaan en in je leven.

Fieke Meijer

Fieke Meijer, afgestudeerd in Communicatie en Informatiewetenschappen, wereldburger en een enorme interesse in het verbinden van mensen, ideeën en inspirerende iniatieven. Altijd op zoek naar de 'common ground', met een sterke focus op de ontwikkeling van menselijk potentieel.

Jerry Jacobs

Organisatorisch heel sterk, geeft zij handen en voeten aan de ideeën die er uit Individuals voortkomen. Met een Bachelor in Communicatie en jaren ervaring op het gebied van Online Marketing, zorgt zij ervoor dat Individuals gezien wordt en draait.

Bekijk onze oplossingen