Typebepaling

Bepaal je type met
behulp van de MBTI

Doe het assessment
€129 1 dagdeel · 3,5 uur coaching

Voor iedereen die antwoord wilt hebben op de vraag: wie ben ik?

Bij MBTI Typebepaling krijg je inzichtelijk welk persoonlijkheidstype jij bent. En daarmee inzicht in wie je bent, wat je natuurlijke kwaliteiten zijn en wat je valkuilen zijn. Hiervoor gebruiken wij het meest gebruikte persoonlijkheidsmodel ter wereld: de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).

Kenmerken

Doe het officiele
MBTI Assessment

Bij Individuals ga je aan de slag met het officiële MBTI Assessment. Wij zijn hiervoor geaccrediteerd en al onze begeleiders zijn officieel MBTI gecertificeerd.

Bepaal je
persoonlijkheidstype

Door gebruik te maken van de MBTI krijg je inzicht in de werking van jouw persoonlijkheidstype, en daarmee antwoord op de vraag wie ben ik?

Vergroot je zelfinzicht
en zelfacceptatie

Door je persoonlijkheidstype te bepalen vergroot je niet alleen je zelfinzicht. Maar ook je zelfacceptatie, doordat je inzichtelijk waarom jij de dingen doet die je doet.

Leg een basis voor
persoonlijke ontwikkeling

Door je persoonlijkheidstype vast te laten stellen creëer je, naast zelfinzicht, ook een startpunt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Inclusief face-to-face
feedbackgesprek

Bij Individuals krijg je het volledige MBTI assessment. Dus niet alleen de officiele (digitale) vragenlijst maar óók een ruim 3 uur durend 1-op-1 feedbackgesprek.

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

MBTI Typebepaling komt standaard met een uitgebreid profielrapport. Het profielrapport is uit te breiden met informatie over bijvoorbeeld werkstijl, leerstijl, communicatiestijl, en leiderschapsstijl.

“Doordat ik nu inzicht heb in mijn mentale voorkeuren begrijp ik veel beter waarom ik in mijn beslissingen op de eerste plaats altijd rekening probeer te houden met anderen.”

Jochem Huisman, ISTP, Logistiek Manager

Hoe werkt het

Om jou, met behulp van de MBTI, meer zelfinzicht te geven, gaan we als volgt te werk:

mode_edit

Aanmelding.
Je meldt je online aan via onze website. Bij je aanmelding kun je de dag kiezen waarop je wilt starten. Vervolgens nemen wij contact met je op voor het maken van een telefonische kennismaking en voor het maken van een afspraak voor de eerste sessie.


1

Invullen vragenlijst.
De volgende stap is het invullen van de vragenlijst voor het MBTI Assessment waarmee we jouw persoonlijkheidstype kunnen bepalen. Je vult daarvoor de MBTI-vragenlijst zelf thuis achter computer in. Deze vragenlijst krijg je toegestuurd na je aanmelding voor het feedback-gesprek. Je kunt dus direct aan de slag!

2

Feedbackgesprek.
Op de door jou ingeplande en door ons bevestigde datum houden we het feedback-gesprek. Tijdens het feedback-gesprek bespreken we onder andere de resultaten van de door jou ingevulde MBTI-vragenlijst en aan de hand van een aantal voorbeelden komen we tot een goed inzicht in jouw mentale voorkeuren, die gezamenlijk jouw persoonlijkheidstype vormen.


Profielrapport.
Al deze informatie wordt uitgewerkt en onderbouwd in een profielrapport.

Doe het MBTI Assessment